Giardia puppy. Ferdocat belsőleges gél A.U.V.

Drontal® Puppy szuszpenzió A.U.V. | Kutya | Élősködők ellen | féreghajtók | Petissimo Webáruház
  • Modern készítmények férgek kezelésére
  • Ferdocat tabletta 20db mg
  • Féregtabletta oltás előtt

Vemhes szukákban a vemhesség ik napjától: Toxocara canis és Ancylastoma caninum Macska: Orsóférgek: Toxocaramystax catiToxocaris leonina Kampósférgek: Ancylostoma tubaeforme, Uncinaria stenocephala Ostorférgek: Trichuris vulpis Galandféreg: Taenia spp Továbbá az alábbi állatfajok esetében is alkalmazható: Vadászgörény, nyest, menyét, borz, kígyók, gyíkok, szárazföldi és vízi giardia puppy, papagájok, beo, csincsilla, sündisznó, postagalambok, énekesmadarak, nyúl, tengerimalac, egér, aranyhörcsög, kétéltűek, mosómedve.

A részletes tájékoztató a giardia puppy mellé csomagolt használati utasításban megtalálható.

paraziták az emberek házi kezelése emberi pinworm fejlődési ciklus

Átmenetileg hasi fájdalmak és hasmenés jelentkezhet, ha erős a féregfertőzöttség és egyszerre sok féreg ürül. Túlérzékenységi reakciók, mint bőrkiütések, csalánkiütés és ödéma nagyon ritkán fordulnak elő.

giardia puppy

Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, ebben a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost!

Tüdőféreg fertőzöttség esetén giardia puppy kezelést 21 napig folytassuk.

giardia puppy

Az állatok kezelését a természetes újrafertőzödés miatt időről-időre meg kell ismételni átlagosan 3 havonta 7, Felhasználási javaslat: Szájon át adjuk be a pontos adagot. Az injektoron 15 beosztás van, giardia puppy beosztásnyi adag 1 gramm gél, ami 50 mg fenbendazolt tartalmaz.

A szükséges dózist az állat táplálékába is keverhetjük. Az így kezelt táplálékot az állatok rendszerint maguktól elfogyasztják, nincs szükség egyéb beavatkozásra.

giardia puppy féreg tojás hogyan lehet megszabadulni

Az állatokat a kezelés előtt és alatt nem kell koplaltatni.

Lásd még