Kétéltű féregtelenítés,

kétéltű féregtelenítés

Adagolás, alkalmazási mód ok célállatfajonként: Szájon át. Vemhes szukák: A vemhesség Az állatok kezelését a természetes újrafertőződés miatt időről-időre meg kell ismételni átlagosan havonta. Gyíkok leguán, kaméleon, stb.

kétéltű féregtelenítés Féreggyógyszer 11 éves gyermek számára

Felhasználási javaslat: Szájon át adjuk be a pontos adagot. Az injektoron 10 beosztás van, egy beosztásnyi adag 1 gramm gél, ami 50 mg fenbendazolt tartalmaz.

A szükséges dózist az állat táplálékába is keverhetjük.

hogyan lehet kihozni az emberi férgeket anélkül belfergek emberben kepek

Kétéltű féregtelenítés így kezelt táplálékot az állatok rendszerint bélféreg elkaphato elfogyasztják, nincs szükség egyéb beavatkozásra. Az állatokat kétéltű féregtelenítés kezelés előtt és alatt nem kell koplaltatni Kétéltű féregtelenítés figyelmeztetések az állatokon való alkalmazáshoz: Figyeljünk a pontos adagolásra. Ha a táplálékba keverve alkalmazzuk a gélt, ügyeljünk arra, hogy az állat a teljes adagot elfogyassza.

helminth tojások ciszták protozoa cal milyen gyógyszerek a paraziták eltávolítására a testből

Az állatok a kezelést követő napokon belül ürítik a parazitákat, ezért az ekkor ürített bélsarat, férgeket, petéket el kell égetni. Ezekben a napokban az állatok alvó- és tartózkodási helyét fokozottan takarítsuk, porszívózzuk.

az emberi körféreg közös jellemzői

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Lásd még