Geohelminth fertőzés, Ostorféreg-fertőzés – Wikipédia

geohelminth fertőzés

A Kubrowkhoz hasonló, és tenyésztéséhez Kubrow tojásra van szükség.

geohelminth fertőzés vajon a gyermekek férgek okozhatnak e székrekedést

Beszerzés A játékosnak a Geohelminth fertőzés Charger tenyésztéséhez szüksége van a Kubrow tenyésztés alapanyagaira Inkubátor mag, Kubrow tojásilletve mindezeken felül egy Cyst-re is, mely a következő képpen szerezhető be: Helminth -el való első találkozáskor az Űrhajó fertőzött szobájában. Más játékosok által megfertőzve.

geohelminth fertőzés

A Cyst a warframek nyakán bal oldalon megjelenő rózsaszín parazita. Megfertőzés után 24 órával kezd megjelenni először, és folyamatosan növekszik.

belgiliszta tunetek

A kifejlett méretet a megjelenés után 6 nappal éri el. Ekkor fel lehet használni a tojásokon, illetve ekkor is lehet megszabadulni geohelminth fertőzés újra a fertőzött szobában.

kezelésére férgek

Megjegyzések Egyszerre több warframe is megfertőzhető. Fontos, hogy ha a játékos meggyógyítja az egyik warframet a vírustól, akkor az a konkrét warframe többé nem kaphatja el, így ha másik Helminth Chargert geohelminth fertőzés tenyészteni a játékos, egy másik warframet fertőzhet csak meg.

geohelminth fertőzés

A víruson kívül más módja nincs az állat beszerzésére. Érdekességek A Ezt 10,ért meg lehet vásárolni kinézetként a boltban.

Lásd még