Galandféreg fa,

A Magyarországon előforduló féregfertőzések

Kövessen minket a Facebookon is! Miután elviselhetetlen fejfájásra és rohamokra galandféreg fa, kórházba szállították azt a 43 éves kínai férfit, akiről megállapították, hogy nem kevesebb mint galandféreg él testében.

galandféreg fa

A hot pot lényege, hogy az asztal galandféreg fa rotyogó alaplében mindenki maga készíti el az elfogyasztani kívánt alapanyagot. A kórházi kivizsgálás során kiderült, hogy a férfi testében talált féreg kizárólag úgy kerülhet be az emberi testbe, ha ugyanezzel a féreggel fertőzött sertéshús fogyasztására kerül sor — ám ebben az esetben is csak akkor fertőzi tovább az embert, ha a hús galandféreg fa megfelelően megfőzve.

Wang Jian-rong.

galandféreg fa féregtabletta tizenévesek számára

Zhong-fa orvosa galandféreg fa is elárulta, hogy a férgek már most megkárosították a férfi belső szerveit. Ha ez még nem lenne elég, az eltelt idő alatt a férgek lepetéztek Zhong-fa idegrendszerében — ez okozta az epilepsziás rohamokat. A beteg visszaemlékezve elmondta, hogy a hot pot étel fogyasztása során lehetséges, hogy nem főzte meg eléggé a húst.

galandféreg fa készítmények emberi parazitákhoz

Orvosa alátámasztotta, hogy egy alulkészült hús tartalmazhat galandférget, ami aztán a testen végigvonulva számos betegséget terjeszthet.

Zhong-fa felépüléséről nincs információ, ám orvosai mindenkit arra kérnek, csak jól elkészült sertéshúst fogyasszanak, hogy elkerüljék a legrosszabbat.

galandféreg fa

Lásd még