Férgek fejfájás

Paraziták jelenléte a szervezetben

Fény derült 30 éves fejfájása okára: férget találtak az agyában Az 59 éves kínai férfit megműtötték, így végre fájdalom nélkül élhet.

az epevezeték aszcariasis egy személy teniózissal fertőződik meg

Éppen kártyázott a barátaival, amikor a karja és a lába ok nélkül rángani kezdett, habzott a szája, majd el is vesztette eszméletét.

Aggódó családja egy kantoni kórházba vitte, ahol epilepsziát diagnosztizáltak nála, amelyre gyógyszeres kezelés írtak fel.

férgek fejfájás

Annak ellenére, hogy az elmúlt 30 évben rendszeresen szedte a gyógyszereket, továbbra is alkalmanként jelentkeztek a rohamok és az ájulás, valamint gyakran szenvedett fejfájástól. A férfi férgek fejfájás a múlt hónapban tudta meg, tüneteit valójában az agyába tapadt féreg okozta.

férgek fejfájás tabletta minden parazita számára

Tünetei ig szórványosak voltak, de utána rendszeressé és súlyosabbá váltak, és így férgek fejfájás nem tudott normális életet élni. Szeretett volna megszabadulni férgek fejfájás fájdalomtól és a görcsöktől, így Zhang több orvost és kórházat keresett fel, de mindenhol ugyanazt a választ kapta: epilepsziában szenved. Szerencsére a guangzhoui kórház férgek fejfájás elvégeztek nála egy koponya-MR-vizsgálatot, melynek során furcsa sérüléseket találtak a férfi jobb frontális lebenyében.

A vérvizsgálat pedig paraziták jelenlétét mutatta ki testében, és nem sokkal később felfedeztek az agyában egy 10 centiméteres férget.

férgek fejfájás

Zhangot férgek fejfájás megműtötték, és eltávolították agyából a parazitát, amiről az orvosok elképzelni sem tudják, hogy élhetett 30 évig a férfi agyában. Yan Xueqiang, az idegsebészeti osztály főorvosa elmondta, hogy édes folyóvíz ivása vagy nem megfelelően hőkezelt hüllők, például békák és kígyók fogyasztása okozhat parazitafertőzést.

természetes kettőspont méregtelenítés

Lásd még