Fereg informatika

fereg informatika

Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz! Lásd még: A Wikipédia nem az első közlés helye.

fereg informatika Meg lehet gyógyítani a férgeket drogok nélkül

Míg azonban a vírusok más végrehajtható programokhoz vagy dokumentumokhoz kapcsolódnak hozzá illetve válnak részeivé, addig a férgeknek nincs szükségük gazdaprogramra, önállóan fejtik ki működésüket. A férgek gyakran a számítógép-hálózatokat használják fel terjedésükhöz. Terjedéséhez a BSD Unix -ban található programhibákat használta fel.

a férgek megelőzése az emberek számára

Morrist az amerikai bíróság a három év felfüggesztett börtönbüntetésre, közmunkára és 10  dolláros pénzbírságra fereg informatika. Az önsokszorosításon kívül a féreg fereg informatika dologra beprogramozható, például a fájlok törlésére a gazdarendszeren, fereg informatika önmaga elküldésére e-mailben.

fereg informatika a gyermek parazitáinak tisztítása

Az újabban megfigyelt férgek fereg informatika végrehajtható állományt is visznek magukkal. Még valódi ártó szándékú kód nélkül is súlyos fennakadásokat okozhatnak, fereg informatika azzal, hogy sokszorozódásuk kiugróan magas hálózati forgalmat generálhat. Például a Mydoom féreg terjedése csúcsán világszerte észrevehetően lelassította az internetet.

a helminták a legjobbak az emberek számára

Lásd még