Cérnagiliszta székletben. Mit tehet ön a bélférgesség ellen?

Cérnagiliszta-betegség - Éjszaka jelentkező végbéltáji viszketés

A cicátokat amúgy is kellene 3 havonta féregteleníteni, ez fontos.

cérnagiliszta székletben

Amúgy nekem gyerekkoromban mindig voltak macskáim, akkoriban végképp nem féregtelenítették őket, és soha nem voltam tőlük gilisztás. Pedig valószínű, hogy ők férgesek voltak, de nagyobb az esély tényleg mondjuk homokozóból elkapni, vagy nem jól megmosott zöldségen is lehetnek féregpeték.

Tiszta Belek, husszú élet

Mikor az én gyerekeim lettek gilisztásak, nálunk pl nem is volt itthon macska. Volt viszont homokozó, ami nem volt letakarva, és voltak szomszéd macskák, akik valószínűleg bele jártak.

gyermekek férgekhez való előkészítése fórum

Azóta takrva van a homokozónk És nyugi, nem azért lett gilisztás a kislányod, mert nincs meg nálatok a megfelelő tisztaság És cérnagiliszta székletben több gyereked is van, én a helyedben mindnek adnék vermoxot.

Meg nektek, felnőtteknek is. Csak a saját példánk: nálunk mikor először volt, saját magamon vettem észre a dögöket. Elmentem a dokihoz, adott cérnagiliszta székletben, kérdeztem, szedje mindenki?

cérnagiliszta székletben

Azt mondta, hogy nem kell, elég ha én beveszem. Úgy is tettem, az előírta dagban, de nem múlt el a fertőzés. És arzén méregtelenítés kiegészítők vettem észre a gyerek székletében a gilisztákat, valószínű, hogy ő kapta el, ő fertőzött meg engem, és én hiába szedtem a gyógyszert, ha ő mindig visszafertőzött.

milyen férgek vannak felnőttekben

Lásd még